"Maatwerk bieden voor uw juridische probleem dat is mijn ambitie"

- Sabine Breuls -


Voor wie?

Heeft u een vraag of een juridisch geschil op het gebied van het migratierecht, van asielrecht tot EU-recht, dan bent u bij Sabine Breuls Advocatuur & Mediation aan het juiste adres. Samen bespreken wij wat het juridische kader van de kwestie is en welke stappen nodig zijn. Sabine weet als geen ander dat iedere zaak weer anders is en een eigen aanpak vraagt. Indien noodzakelijk wordt er een juridische procedure gestart, maatwerk voor uw juridische vraag of probleem dus. Sabine Breuls Advocatuur & Mediation is een eenmanszaak.

 

Wat vinden cliënten

"Mevrouw Breuls heeft mij driemaal  begeleid met een bezwaarprocedure bij de gemeente. 

Dit naar volle tevredenheid. Zij stimuleerde me zoveel mogelijk zelfstandig te doen, maar daar waar ik graag ondersteund werd, deed ze dat  heel vriendelijk, begripvol, helder, tactisch, doortastend en vakkundig. Tegelijk realistisch en optimistisch. Ik ben mevrouw Breuls dan ook enorm dankbaar voor haar uiterst sympathieke en professionele begeleiding en het resultaat!" 

-Marja Ottema uit Gees - 


Mediation heeft de toekomst!

Hebben we niet allemaal wel eens te maken met een sluimerend conflict? Er is iets voorgevallen wat je niet lekker zit, met je familie, je ex-partner, op je werk, met een zakelijke relatie, met de buren. En dit blijft doorwerken op je gemoedsrust terwijl je niet weet hoe je de kwestie moet oplossen. Of het in eerste instantie ook niet wil oplossen. Omdat je boos bent of gekwetst of er zelfs ziek van bent. Het gesprek aangaan met de ander lijkt lastig maar is feitelijk de beste stap. Maar hoe doe je dat? 

Sabine Breuls is gecertificeerd Mfn mediator en kan –als beide partijen hiermee instemmen- jullie helpen het gesprek op gang te brengen en jullie begeleiden richting een oplossing.  

Onpartijdig, vertrouwelijk en veilig. Zonder tussenkomst van een rechter en daardoor sneller en goedkoper.

Heb je een conflict ? Loop er niet mee door maar onderzoek of mediation iets voor jou is! 

Beleidsbemiddelaar

Sabine heeft in 2021 de opleiding tot beleidsbemiddelaar afgerond. Zij kan ook in complexe kwesties waar meerdere (overheids)organen bij betrokken zijn optreden als gespreksleider of bemiddelaar.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn