Sabine Breuls

Opkomen voor mensen met een juridisch probleem door op zoek te gaan naar een rechtvaardige oplossing, daarvoor zet Sabine zich dagelijks in. Sabine geeft rechtshulp op maat aan diegenen die rechtsbescherming hard nodig hebben: vreemdelingen zonder verblijfsvergunning en statushouders. Ook EU-onderdanen en mensen die de Nederlandse nationaliteit hebben verkregen kunnen bij haar terecht.

Als Limburgse heeft zij na haar studie rechten aan de Universiteit Maastricht (1993) eerst bij de Centrale Raad van Beroep in Utrecht gewerkt tot mei 1999 en daarna voor de Stichting Rechtsbijstand Asiel in Den Bosch en Zwolle. Sinds 2007 is Sabine advocaat en sinds 2013 gecertificeerd mediator. Na jarenlang samengewerkt te hebben in een maatschap, is zij in 2019 een eenmanszaak in haar woonplaats Dalfsen gestart. 

Sabine is lid van de specialisatievereniging voor Migratierecht SVMA en van de Vereniging Asiel Juristen Nederland VAJN.

Sabine Breuls heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

-asiel- en vluchtelingenrecht

-vreemdelingenrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn